Последният петък на октомври ще бъде отбелязан с концерт на P.I.F., в музикален клуб Петното на Роршах. Култовата банда идва в града под тепетата за поредна среща с пловдивската си публика.

След като през септември видяхме премиерата на новото им видео, няма начин да не чуем "Седем" и тази вечер. Димо я пише, докато мие чинии, на следващия ден я издрънква на китарата пред момчетата от групата, след което следват репетиции и запис. И с това парче, част от албума "P.I.F.4", групата не изневерява на своя разпознаваем и неподражаем стил.

Димо, Ванката, Юри и Мартин ви определят среща тази вечер, за да изпеят заедно с вас "Вали", "Всеки ден", "Оставам тук" и още любими песни от репертоара им. Началото е в 21:30, а билетът за лайва е на стойност 10 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…