Голямо Хелоуин парти се заформя в Move music club. В нощта на 31 октомври всеки може да се превъплъти в кожата на свой любим персонаж и да се забавлява в емблематичния клуб. След тежкия месец на климатични промени, в нощта на Вси Светии може да разпуснете и изгоните злите духове, както подобава чуждестранната традиция, с готина музика и много танци. Конкретна тема на партито няма и костюмите са изцяло по желание на гостите, така че, който иска може да си носи и тиквени фенери даже. Организаторите от Move music club са се погрижили празникът да бъде на ниво като специално за маскираните си гости  няма да има куверти, а пък ще има и много промоции.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…