Съвсем малко остана до най-любовния празник, любимият за всички Свети Валентин. В трескава подготовка младежи и девойки обмислят какъв да е подаръкът за човека на сърцето им. От задалжителните цветя, бонбони, плюшени играчки, обаче, сигурно ви е писнало. Затова, за да направите празникът по-специален, може да направите следното. Взимате половинката си на 14 февруари и отивате директно в Move club, където ще направят празника на влюбените неповторим. За да забавлява двойките, а както и сингълите, на сцената ще излезе T-wet, който ще създава настроение, подходящо за случая. Така че следващата събота подарете на половинката си емоцията в Move , която няма да забрави.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…