Трудно се работи в непосилните за издържане градски жеги. Затова с нетърпение всички очакват настъпването на петък и събота вечер, когато можем да се отпуснем и насладим на заслужена, макар и кратка, почивка. Разбирайки нуждата на пловдивчани от летни преживявания, от Move music club са подготвили за петъчната и съботната  вечери много парти изненади, придружени с подобаващи промоции, които да вдигнат настроението още повече. На 14-ти организаторите са подготвили хип-хоп парти, а на следващия ден – 15-ти, ще се състои black парти, за феновете на музиката. И в двата дни, купонджиите, които са решили да се забавляват в клуба в Капана, ще се възползват от безплатен вход. А това със сигурност гарантира приятни емоции още с влизането в Move club.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…