Летни сцени Конюшните на царя представят:

Red Hot Chili Peppers Tribute

21/08, петък

Начало: 21:00

Вход: 8 лева

Трибют-изпълнение на една най-известните американски фънк-рок банди - Red Hot Chili Peppers. Варненците Funky Monks, вдъхновени от музикалните импровизации и дивите движения на Flea, ще представят тяхното въплъщение пред пловдивска публика.

Несъмнено, при всеки прозвучал тон, от песен на Red Hot, изпитваме блажена носталгия по 90-те и ни обзема същевременно и неконтролируема еуфория. Една от групите, чието звучене не се описва със стилове и етикети, защото самите те звучат неподражаемо и автентично.

На 21-ви август в Конюшните на царя ще си припомним по най-добрия начин за единственото досега изпълнение на Red Hot Chili Peppers в България - с трибют-изпълнението на Funky Monks и техния заразителен дух.

Кратко пояснение е, че варненците се наричат така, заради документалния филм за Red Hot, с който може да се подготвите за концерта на 21-ви август.

Филмът проследява записването на успешния албум Blood Sugar Sex Magik през 1991 в къщата на продуцента Рик Рубин, за която се говори, че е обитавана от духове.

Начало: 21:00

Вход: 8 лева

Телефони за резервации: 032.34 33 33, 0889.73 33 03, 0889.814.255

Резервираните места се пазят до 15 минути преди началото на събитието.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…