Тази събота в края на най-отпускарския месец, когато почивките вече поприключват, клубът, за който почивка няма, ще се погрижи да не се предаваме на следваканционна депресия. Един от най-любимите за пловдивчани изпълните ще вдига настроението на своите многобройни почитатели. Едва ли има нужда да го представяме, но за по-недосетливите ще кажем, че става въпрос за Liter Jack, разбира се. Той ще изпее най-големите си хитове, което е гаранция за грандиозен успех на партито, в което едва ли някой се съмнява.

След парите пръснати лятно време по родното черноморие, от Move music club придвидливо и доста алтруистично са направили най-хубавото нещо за любителите на забавления, а именно - вход за вечерта на 29-ти няма да има. Всеки е поканен!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…