Концертът е по повод 100-годишнината на българското кино

Началото на учебната година, в Конюшните на царя, ще отбележат със специален концерт. На сцената, под звездите, любимите "криминални" герои ще поднесат музика за полет на дух и ум. Смесица от инди-поп и рок песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. 

Бандата на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" в лицето на Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко ще отбележат 100-годишнината на българското кино с обичани филмови песни, като "Замълчи, замълчи" от "Любимец 13", "Къде остана детството" от "Войната на таралежите", "Бряг със цвят най-зелен" от саундтрака на "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде".

Групировка, стояща зад проекти като "…Към", "Пропаганда, Хромозоми, Силикон", "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", "Революция" и "Обичам те, мила", достигнали общ тираж от над 250 000 копия.

Концертите на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" винаги са изпълнени с много настроение и позитивна емоция. Публиката има шанса да почувства тръпката от енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните барабани на Стоян Янкулов и неповторимия трепет в струните на Еко. 

Вярваме, че не е необходимо да те навиваме допълнително - концертът на 15-ти септември ще е празник под небето на Стария Пловдив.

Начало: 21:00

Билети: https://www.eventim.bg/ - 10 bgn на предварителна продажба от eventim.bg, 15 bgn - на място

Каси:

Мюзик център - ул. Отец Паисий 3

НА ТЪМНО

USIT COLOURS

ТЕХНОМАРКЕТ

OMV

Броят на билетите е ограничен - препоръчва се предварителното им закупуване!

http://www.eventim.bg/bg/bileti/.html

http://stefanvaldobrev.com/

Резервации: 0889.814.255, 0889.733.303, 032.343.333

Резервираните места се пазят до 15 минути преди началото на събитието.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…