Остават броени дни до празника, който от скоро започна да се чества и по нашите ширини. За децата той се превърна ш един от най-обичаните, защото могат да се облекат като любимия си приказен герой, а също и да посъберат солидно количество лакомства.

 

Празникът няма да бъде подминат и от един от най-бързо развиващите се клубове в Пловдив, а именно Move. На 31 октомври, който за радост тази година се пада в почивния съботен ден, музикалния клуб ще спретне едно голямо забавление за по-зрелите привърженици на Вси Светии. Колкото по-шантав е костюмът на посетителите, толкова по-забавно. Дамите, разбира се, могат да заложат и на секси визия, което ще е добре дошло за мъжката половина. За настроението на приказните същества, горещите учителки, филмовите звезди, които ще се съберат под покрива на Move club, ще се грижи цяла вечер небезизвестният T-wet. Култовото парти е с начален час 21:00, а мястото е повече от познато. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…