Пловдивският клуб Move и тази седмица няма да изневери на себе си и на своите посетители и отново е подбрал родни рап звезди, които да застанат на музикалната сцена.  На 7-ми, тази събота, това ще бъде един тандем, добре познат на феновете на ъндърграунд рап музиката в България. Много вероятно е вече да сте се досетили, че става въпрос за Жлъч и Гената. Дуото, отговорно за албума YДАР и взело участие в проектите на So Called Crew, се отличава със сериозния стремеж винаги да предостави нещо ново на родната сцена - от старателно подбраните думи, концепции и меко, винилно звучене, до лековатото, почти небрежно изпълнение на живо. Има и нещо друго - ако никога не си бил рап фен, след среща с тези момчета е много вероятно да станеш. Най-хубавото от всичко е, че ще може да чуете тандема съвсем безплатно.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…