Концертът на Гърците от Purple Dino и българските Лопатарка ще се проведе в новосформираната Post- Culture Stage

(https://www.facebook.com/postculturestage)

Ето какво казват и организаторите за концерта :

"Това е първият концерт, който ще Ви представим със съдействието на Wrong Fest, Total Volume и най-големият гръцки стоунър рок фестивал Fuzztastic Planet Festival.

При нас пърши ще гостуват гърците от Purple Dino, които ще донесат със себе си блусарският си звук, пречупен през призмата на тежките китари.

От наша страна гръб ще ударят Лопатарка, които отново ще изнесат етно-стоунър рецитал пред пловдивската публика. Вечерта - преди и след края на концерта, ще бъде съпроводена от музика в същия стил - stoner rock/ progressive rock/ alternative. Микс който ще допринесе за пълното и цялостно изживяване на зрителя.

http://purpledinoband.bandcamp.com/

www.facebook.com/purpledinoband - Purple Dino е четиричленна формация създена в Гърция през 2013 г. От тогава насам те са взимали на два пъти участие във фестивала Fuzztastic Planet ( през 2014г и 2015г.) През 2014 са били основен съпорт на рок легендите 1000mods по време на тяхното турне в Гърция . През 2013г. те издават своя първи запис, а през 2014г. излиза наяве техният дългосвирещ албум “Jurassic Bar” ( и двата записа бихте могли да чуете на линковете по-горе). От създаването си Purple Dino са се заели с мисията да разпространяват своя тежък примитивен рок по цялата земя!

Лопатарка – странна птица, не особено популярна, може би само сред по-заклетите орнитолози. В България Лопатарка е критично застрашен вид. Била е подложена на гонения, бракониерства, систематично, постоянно и ежедневно изтребване. Била е принудена да мигрира, да се установи далеч от дома и да бъде силна и решителна, разчитайки само на себе си.

Но Лопатарка съществува – не само съществува, тук е пред нас и твори. Създадени през 2010г. до днешен героите виновни за полета на птицата не спират да изненадват с представленията и музиката си.

Повече тук - https://www.facebook.com/Lopatarka

Начало 21:00

Вход : 5.99 лв"

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…