Фоайето на Общински съвет Пловдив ще посреща ценителите на изкуството с живописните платна на СВЕТЛАНА СОЛОВОДНИКОВА. Откриването на експозицията е на 21 юли (понеделник) от 18 ч.
Соловодникова твори в областта на пейзажа. Нейните платна са изпълнени с емоцията, която поражда природата. А когато тя е погледната през очите на жена, то не е трудно да открием деликатността, емоционалността и филигранния рисунък с вплетена женственост.
Соловодникова е позната у нас с участието си в проектите „Искри от неугасимия огън“ 2008; пленер в Мъглиж, посветен на 130-годишнината от Освобождението на България; с посещението си у нас през 2010 г. с внука на големия Василий Верешчагин.

Експозицията в Пловдив ще продължи до 31 юли.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…