Нестандартно музикално-литературно изживяване за почитателите на съвременна българска проза

„Алиса и петък вечер“ е роман за търсенето на младите хора, за изборите и зависимостите, с които ги сблъсква животът тук и сега. Изключително откровената изповед на една съвременна Алиса бързо спечели сърцата на аудиторията и се превърна в хит сред почитателите на нова българска литература.

Романът донесе на своята авторка Деси Нико и признание от страна на сериозната критика. През април „Алиса и петък вечер“ спечели Националната награда за дебютна литература в жанр Проза.

На 9 май Деси Нико ще запознае отблизо пловдивската публика със своята героиня. Домакин на представянето е клуб „Библиотеката“, а организаторите обещават вълнуващо аудиовизуално изживяване, в което специално участие ще вземат певицата Веселина Попова и двата трейлъра на романа. 

Входът е свободен, така че не се колебайте да приемете предизвикателството!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…