Турнето на Лукас Маскиано и Пако Зарате стартира след броени дни. Подготовката тече с пълна сила, а интересът към тях е много голям. Пристигането им в България е днес (28.10.2014г.) и вече са ангажирани с интервюта във водещи за страната медии, като TV7 и БНТ.
Първият концерт ще се проведе в град Силистра на 31.10.2014г. от 20:00ч. В Royal cafe club. След това продължава в градовете:
Пловдив (01.11.2014г.) от 21:00ч. в Whisky bar EMONA
Бургас (05.11.2014г.) 19:00ч. – Куклен театър
Поморие ( 07.11.2014г.), 21:30ч в Пиано бар „Авеню”, Комплекс „Атриум”.

Лукас и Пако няма да пропуснат участие и в столицата. На 08.11.2014г. от 19:00ч. гостуват в Sofia Live club, а като финал на дългоочакваното музикално приключение, изпълнителите ще зарадват феновете си в La Cubanita Bar&Dinner на 10.11.2014г. от 21:00ч.

Както вече знаете, талантливата звезда от българското издание на Music Idol Ели Раданова ще участва в турнето. С ангелския си глас, младата изпълнителка ще зарадва публиката в градовете: Силистра, Пловдив и София.

Не забравяйте също, че освен на място, билети може да закупите и от сайта на http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html
Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма.Той има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение. Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм. И макар, че често казва – “аз съм доста депресивен тип”, Лукас Mаскиано е от музикантите, които вярват, че хората на изкуството трябва да споделят с публиката своето вдъхновение, а не кошмарите си

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…