Певецът представя новия си албум „Изгарям” в града под тепетата

Пловдив е следващият град, включен в Националното турне на ГЕОРГИ ХРИСТОВ`2015 – „ИЗГАРЯМ”. На 3 юни най-големият и неповторим глас в българската поп музика ще представи новата си концертна програма на Лятна сцена „Орфей” от 19.00ч. Билетите са в продажба в Билетния център пред Община Пловдив.  

По време на шоуто ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще изпълни заедно със своя бенд „Черно и бяло” част от песните, включени в новия му албум „Изгарям”. Заглавното парче от него и фантастичната балада „Сбогом” вече са хитове за почитателите на певеца. Новата версия на дискотечната му песен „Кой каквото прави...” също присъства в програмата, в която ще прозвучат и много от любимите на публиката вечни хитове на легендарния певец. Превърналата се в запазена марка за концертите на ГЕОРГИ ХРИСТОВ акустична част ще донесе истинска наслада на ценителите на изключителните му вокални качества и лирични изпълнения. 

Респект. Уважение. Възхищение. Благодарност. Признание. Щастие…Такива чувства се преплитаха у почитателите на ГЕОРГИ ХРИСТОВ, които изпълваха до краен предел залите при провеждането на първите концерти от пролетния лъч на Националния му тур`2015 – „Изгарям” в Пазарджик, Разград и Търговище. На излизане от залите хората коментираха, че са заредени със страхотна енергия и положителни емоции за много време напред, че ГЕОРГИ ХРИСТОВ е единственият певец, за когото пътуват до други градове, за да присъстват на концертите му в страната, че за тях срещата с „изкуството и божествения му глас винаги означава толкова много щастие”... Взаимността в чувствата прави магията покоряваща: 

„БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПОЧИТАТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ПАЗАРДЖИК, РАЗГРАД И ТЪРГОВИЩЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ, ЗА АПЛОДИСМЕНТИТЕ, ЦВЕТЯТА, УСМИВКИТЕ! НАПРАВИХТЕ МЕ БЕЗУМНО ЩАСТЛИВ! ВИНАГИ ВАШ: ГЕОРГИ ХРИСТОВ” – написа певецът в официалната си страница във „Фейсбук” (https://www.facebook.com/George.Hristov.Official) след първите концерти от пролетния лъч на турнето му. 

 

Пловдив – 3 юни,

Лятна сцена „Орфей”,

Начало: 19.00ч.

Билети: Билетен център пред Общината

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…