Поредното издание на Фестивала „Пътят на изгряващите звезди“ ще се проведе на 10 май от 11 часа в Концертна зала. Деца и младежи от Пловдив ще имат възможност да покажат музикалните си заложби на сцена пред публика като вземат участие в инициативата на предаването "Ася в страната на талантите" и Община Пловдив.

По традиция организаторите са подготвили томбола за публиката, подаръци за всички участници и невероятно настроение от водещата на шоу спектакъла - Ася Антонова. По време на фестивала ще работи и ателие по изобразително изкуство. Всеки, който желае, може да се включи и да рисува, след което творбата му ще бъде подредена в пъстра изложба от авторски произведения.

В рамките на фестивала „Пътят на изгряващите звезди“ ще продължи и инициативата "Да помогнем на Криси"! Детето е с детска церебрална парализа и в момента е на лечение в Китай. До момента събраната сума, благодарение на публиката в залата, е общо 358,56 лв. Тя вече е преведена по сметка на Кристияна.
Фестивалът ще се заснеме и излъчи в предаването "Ася в страната на талантите", по Пловдивска телевизия "Тракия"!
Входът за всички, които желаят да посетят събитието, е свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…