"Извън кадър" е забавен спектакъл по текстове на Петко Каменов. 

Защо забавен? Защото героите в него са интересни и някак близки до нас. Но отвъд привидно забавното, всеки зрител ще открие дълбоки истини за това докъде се простират мечтите ни и колко малко му трябва на човек, за да бъде щастлив.

"Извън Кадър" разказва какво се случва с идолите от екрана, когато прожекторите угаснат. 

Ще чуете и ще видите шест разтърсващи по свой начин откровения на шест герои от шоубизнеса, които всички ние си мислим, че познаваме.

Шест истории - разказани от актьорите Петко Каменов и Димитър Мартинов. 

На фона на жива интерпретация на емблематични филмови мелодии.

Жанрът на представлението е "Two Men Show" – шоу за двама. Атрактивни и забавни разкази за живота на второстепенните персонажи в киното и живота, умело смесени с кино-хитове, изпълнявани на живо.

Текстовете и изпълнението им са на Петко Каменов, а режисурата, подборът на музиката и изпълнението й са на Димитър Мартинов.

Костюми - Мариета Ценова

"Вдигнали сме мерника на POP-CORN културата и стреляме безмилостно!"

23 юли, четвъртък

Начало: 21:00

Вход: 6 лева / за ученици – 5 лева

?: +359 [889] 814 255, +359 [886]104 777

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…