Димитър Рачков, Любо Нейков, Деси Бакърджиева, Светлана и Христо Бонин в цялата си стихия!

Феноменалната комедия „Вражалец“ на Ст. Л. Костов ще гостува в Пловдив на 06 юли 2016г  (сряда) в Летния театър, парк Бунарджика от 20:30 часа.

Цена на билет: 16лв, 18лв, 20лв, 25лв, 30лв

Телефони за резервация: 0888673600

На 06 юли 2016г в Пловдив ще се играе 230-тото представление, доказателство за изключителния успех на постановката. Талантливата игра на Димитър Рачков, Любо Нейков и останалите актьори предизвиква невъобразим смях и гарантира изключителната дълголетност на постановката. 

Всичко се случва в китно българско селце, където кметът, попът и други видни съселяни са обладани от идеята да забогатеят под въздействието на пристигналия вражалец. Невероятният комедиен талант на Ст. Л. Костов ги заплита в изключително смешни ситуации, а играта на любимите комедийни актьори превръща постановката в непрестанен извор на бурен смях и забава.

Най-голямото достойнство на постановката е отново умението на театрална формация „Мелпомена“ да превърне класиката на Ст.Л.Костов в актуален продукт.

Очакваме ви на 06 юли 2016, за да се посмеем заедно.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…