JCI Plovdiv организира първото за 2016 година #LanguageCafe в Пловдив, на 28.01 в Клуб Библиотеката. Първото #LanguageCafe в Пловдив е на тема "Dress Like a Flag", което означава, че приканваме всеки наш гост да е облечен в цветовете на знамето на своята любима държава.

Точно в 20:00 часа българи и чужденци от цял свят ще се съберат под един покрив, за да разменят сладки приказки на разнообразни езици с цел практика или просто удоволствие.

#LanguageCafе предлага възможност на всеки, който иска да практикува определен/и език/езици, но няма тази възможност, да срещне други хора и да практикуват заедно в неформална и неангажираща обстановка.

Какво може да ви даде #LanguageCafe:

- Възможност да упражнявате чужди езици докато се забавлявате

- Нови контакти с приятни и активни хора

- Незабравими преживявания

- Възможност да научите повече за JCI Plovdiv и как да станеш част от промяната на нашия град.

Клуб Библиотеката ще подготви за нас тематични за различните страни коктейли, на които всички ние, вярваме, ще се насладим.

Ще ви чакаме с коктейл в ръка и много изненади!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…