Клиентите на култовия бар опитаха първите две хмелови предложения, тази вечер от крановете потичат още два вида IPA

Страстен хмелов експеримент с дъх на цитрус. Така пивоварят инж. техн. Михаела Димитрова определи работата си върху четирите нови бири на Котка и Мишка, две от които потекоха от крановете в заведението снощи. Днес е втората вечер от единствената по рода си инициатива, в която клиентите сами избират пивото, което да се предлага постоянно в любимия им бар. Вчера те опитаха два различни вкуса IPA- Double dry hopped mosaic и Centennial& Citra. Всеки от посетителите гласува за своя фаворит, като днес, точно в 19.30ч., ще бъдат представени и другите два хмелови еликсира, които също ще се борят за вота на бироманите. Очаква се ценителите да бъдат най-изненадани от пиво №4 в листата- бунтарят в отбора, с немски хмел Mandarina Bavaria.

Елате, опитайте и изберете своята бира. Но не закъснявайте, тъй като количествата са лимитирани- по 20 литра от всеки вид пиво.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…