Тази седмица гост в предаването „Молескин“ по Радио Пловдив ще бъде арх. Христо Станкушев, познат като един от основателите на архитектурното студио dontDIY, което е отличено с първа награда в конкурс за Пасивна Къща 2012г., трета награда в конкурса за дизайн на Студио 5 на БНТ през 2012г, бронзова награда A Design Award в Милано през 2014г, първа награда за интериор на годината на Наш Дом през 2011г и награда за мебелен дизайн на фестивала Мискер в Белград. dontDIY тази година съставяше кураторския екип на One Architecture Week.

В най-активната архитектурна седмица в годината „Молескин“ успя да се вмести в натоварената програма на Христо Станкушев и да се срещне с него за интервю. Оказа се, че той не само е талантлив архитект и куратор, но и изключителен меломан и музикално-фестивален пътешественик.

Тази седмица ни очаква една изключителна музикална селекция и множество вълнуващи истории за музика и фестивали в най-различни кътчета на Европа.

Тази седмица „Молескин“ по изключение ще се излъчи само в неделя (26.10.) от 19:00 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…