В много страни по света 12 април е посветен на D.E.A.R. Day (Drop Everything And Read – Остави всичко друго и чети). В този ден всеки е поканен да отдели няколко минути да почете на спокойствие – без изисквания, без необходимост от обратна връзка, без препоръчани или задължителни книги.
 
През 2022 г. фондация „Детски книги“, Българската библиотечно-информационна асоциация и фондация „Глобални библиотеки – България“ ви канят да се включите в инициативата и да отделите 15 минути за четене – с/без деца, у дома или в офиса, на глас или наум!
 
Кога? 12 април 2022 г.
 
Къде? В училище, у дома, в библиотеката, в парка, в градския транспорт или където и когато е възможно
 
Какво? Оставете всичко и отделете 15 минути за четене.
 
За да бъдем заедно в инициативата, каним ви да попълните формуляра, за да създадем интерактивна карта на населените места и читателите/екипите (класове, читателски клубове, семейства, служители в компании и др.), които ще се включат в „Остави всичко и чети“ 2022.

Регистрирайте се за участие в Деня „Остави всичко и чети“ 2022 до 23:59 часа на 11 април 2022 г., като попълните формуляра: https://www.detskiknigi.com/dearday2022/

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…