Биляна Янкова

Вероятно сте забелязали, че зимата отново е тук. Преди два дена беше топло и слънчево, дърветата бяха започнали да се разпукват, но днес трябва отново да извадим шаловете и ръкавиците. В крайна сметка може би твърдението, че март е женският месец, ще се окаже вярно.  Да не забравяме, че това е период, в който не сме сигурни как да се облечем и обикновено всичко завършва в леглото с термометър и шепа лекарства. 

В най-скоро време се очаква дъждът да премине в сняг и да заледи бляновете ни за окончателно затопляне. Аз все пак ще си нося тениска под пуловера, с надежда за слънчеви дни.

До тогава обаче са мобилизирани снегорини, разпръсквачи на сол и над 500 човека, които ще се грижат да не заседнем в някоя пряспа по пътя си към работа.  Все пак съветвам шофьорите да карат внимателно, тъй като могат да се образуват поледици.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…