Някои от събитията от програмата на One Design Week в Пловдив са преместени за утре, поради обявения за днес Ден на траур в памет на жертвите от потопите в Добрич и Варна. Следните събития ще бъдат преместени:

- Представянето на изложбата „В какво се е превърнал Музейко?“  в Пловдив ще бъде веднага след края на детската работилница на 24.06, вторник, от 13:30 ч. в Регионален етнографски музей – Централна детска локация на ул. Ст. Чомаков 2.

- Прожекцията на филма на Honey&Bunny  “Food Design XL”  - 24.06, 21:00 ч., ул. Загреб 18 в Капана

- Партито на Melformator – ATNS се присъединява към предвиденото за 25 юни парти на Galin в Лаундж зоната на фестивала на ул. Константин Стоилов 30. Двамата диджеи започват да пускат в 20:00 часа.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…