Десетки поляха новото дизайн студио в Капана
 
Рапърът Бобо влезе в Капан за чудовища снощи. Музикантът като редовен клиент на What a Monster се гмурна в новата им дизайн хралупа в Капана. Тя бе открита подобаващо- сред десетки почитатели на бранда с много бира и гигантски блокове натурален и млечен шоколад, от който гостите къртеха директно с ръце. Младите творци  са една от групите, които спечелиха право да обитават едно от 10-те помещения в първият арт квартал в инициативата на общината. Много готини чудовища пъплят от тийшъртите, бермудите и различните аксесоари, окачени по „витрините”. Търговски площи в този арт дюкян няма. Касата е заменена от DJ техника, а вместо рафтове има простори, на които с дървени щипки е окачено прането (стоката на монстерите в случая ).
 
Специални гости на партито бяха Soul Searching Radio & CTP Records, Dj Skill и FREAK Collective - Stoiko Milev, Angel Dyulgerov, Konstantin Beshkov. А Капана живна като за началото на седмицата на дизайна. Това е вашия дом, влизайте в семейството на монстерите, призоваха домакините с чаша със сангрия в ръка.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…