Главният прокурор гледа „Ничия земя” на Стоян Радев

Намръщен и без охрана в театъра се появи главният прокурор Сотир Цацаров. Обвинител №1 влезе в Храма на Мелпомена, за да гледа спектакъла на Стоян Радев „Ничия земя” на Народния театър. Представлението бе поставено в Камерна зала на Драмата, в рамките на фестивала Сцена на кръстопът.

Цацаров не бе особено доволен, че бързо се превърна в център на внимание, но трябваше да го преглътне. Бе дошъл специално за постановката по филмовия сценарий на Данис Танович, който разкрива гледна точка за войната между босненци и босненски сърби. Главният прокурор аплодира играта на Филип Аврамов, Валери Йорданов, Йосиф Шамли, който за поддържащата си роля спечели Аскеер, Йордан Петков, Зафир Раджаб и Лили Сучева.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…