Пловдивчани ще вечерят с Vienna Classic Orchestra

Пловдив е част от предколедното турне на Vienna Classic Orchestra, което ще представи красотата на виенската класическа музика.
Виенският оркестър пристига в неделя – 14 декември и концертът им ще се проведе същата вечер от 20.00 часа в Концертна зала на Площад централен.

Виртуозните и вдъхновени музиканти са водени от австрийския диригент Даниел Каваца, а програмата на вечерта включва първа част с произведения на Моцарт и втора с композиции на Щраус. Специален гост на концерта ще бъде сопраното Юдит Халаз. За любителите на виенските валсове ще има танцови изпълнения на балетни двойки.

Преди концерта си в Пловдив музикантите са пожелали да прекарат времето извън репетиции в ресторант, който едновременно да отговаря на високите им изисквания за качеството на храната, продуктите и начина на приготвянето им, но и да е сред любимите места на пловдивчани.

Затова в неделя целият Vienna Classic Orchestra ще обядва и вечеря в Пицария Верди (ул. Найден Геров 19), където компания може да им прави всеки, който в същия ден е решил да се довери на най-популярната в града верига пицарии.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…