"Завършил съм Политология и допреди три-четири години работата ми беше свързана основно с медии. По това време не се бях и замислял, че ще се занимавам със събитие като на Нощта на музеите. В края на 2012 заех позицията Фестивален директор, което беше страхотно предизвикателство за мен заради мащаба и качеството. По това време събитието вече беше вдигнало доста летвата - имаше нужния имидж, натрупания опит и хората имаха очаквания.
 
Кое е най-ценното, което ти дава работата ти? 
 
Темпо! Темпото, което има едно такова събитие извън самите две вечери е много дисциплиниращо. Свикващ с друг ритъм, особено като се има предвид, че животът в Пловдив е по-бавен."
 

Още истории вижте в страницата на Humans of Plovdiv: http://humansofplovdiv.com/ или във Facebook:https://www.facebook.com/humansofplovdiv .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…